Změna= nový učes

2 příspěvky / 0 new
Poslední
_lenicta_
Offline
Na fóru od: 01.12.2009
Změna= nový učes

Ahojky... mám prosbu potřebovala bych poradit.... mám dlouhy pod lopatky... jo jako za chvili máme ples..ale už to nemužu vydržet stímhle hrozně nudným učesem.. u kadeřnice sem nebyla rok... a duvod? otěhotněla... tak pak sem se bála svěřit někomu moje vlasy znáte to ne? "prosím chtěla bych jen o 5 cm zkrátit" a najednou z vlasu pod lopatek... máte na hlavě něco co vypadá jako ostříhání podle hrnce a hlavně nad ramena...mám už docela poškozeny konečky tak bych je chtěla ostříhat ...přemýšlela jsem co bych tak chtěla až sem teda ividěla fotky Ashley... mám ji ve schánce s učesy( nebo viz.dole) tak se prosím podívej te... a poradte mi prosím.... mužu do toho jit nebo radši ne? děkujuu:)

NáhledPřílohaVelikost
ucesy-ashlee-simpson-029.jpg20.6 KB
zdenkas
Offline
Na fóru od: 05.11.2009

Ahojky. Na jednu stranu se ti nedivím, že se bojíš ke kadeřnici aby ti něco na hlavě zůstalo. Neboj se ji hlídat a výslovně ji říct délku zkrácení. Mně už se to taky stalo, že jsem byla více ostříhaná než jsem chtěla. Účes ti schvaluji, jen si dávej pozor na prostřihávání zubatýma nůžkama. Já už předem hlásím, že je nechci, neb mi něma udělají vždy ,,myší ocásky". Takže si nechám protenčit jen ofinu.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoojky. taky se Vám nedivím.že sjte nikam nešla to jste jako Já :D
učes co jste si vybrala je fakt bezva.MOc se mi lííbi a klidne bych to sestříhala více ajk o 5cm.spodní vlasy třeba o tech 5cm.jak chcete ale zbytek jak je to setřižený tak třeba 8-10cm..at je to více vidět a dodá va to objem na temeni.
Když tak pošlete svoje foto!

_lenicta_
Offline
Na fóru od: 01.12.2009

Jeeeej objem to vubec .. mám hrozně husty vlasy.. takže budu ráda když se jich trošííínku zbavím...Jinak děkuji za názor:) a můžete mi tykat:) sem mlaďoška:D...No právě to je to nejhroší. bojím se toh že mi řekne slečno máte zkažené konečky:D a ustřihne mi mých 10cm vlasuuu což mi dá tak pul roku práce než mi to zase naroste... myslím že by se měla řídit náš zákazník náš pán.. takže aji kdybych chtěla ostříhat jen 2cm z tech poškozených konečku tak by neměla mít kecky...Jdu kní ve čtrvtek a už ted mám bobky:D a nemužu spát.... protože se bojím že to dopadne jako u jakejkoliv kadeřnic co mě oškubají .. a na hlavě mám tak 3 vlasy a k tomu nehoráznej učes co vypadá jak vypelichaná slepice strčená do zásuvky :lol: jinak se to ani fakt nedá jinak popsat... akorát budu trošku požadovat at zmírní to prostříhávání.. at to nemám zase moc řídky... a ty konečky abych tam aspon něco měla a neměla na konci jen hrozny tenky "cancoury"..jinak foto posíláám akorát je trošku z profilu tak se nezlob te

NáhledPřílohaVelikost
ouuuuuuu.jpg
ouuuuuuu.jpg16.5 KB
daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoojky,,jj. vlasy maš kráásny.a neboj pokud máš husté vlasy tak to ani nepoznáš. tak trochu sestříhnout o tech 5cm..dolni vlasy třeba jen o ty 2cm.. ale aby byl vidět ten tvar..jak si posílala ten obrázek!
se mi moc lííbi a ta ofina taky .běž do ní.
Hodně štěstí a pak píísni a pošli zas footo.
a řekni jíí hned že fakt nechceš o vííc jak 2cm!

_lenicta_
Offline
Na fóru od: 01.12.2009

Ok dobře děkujuu mooc:)... pak dám teda vědět:) ale bojím se jak maly děcko:D...

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Aleee. neboj určo dej vědět pošli fotku už se na ten uučes fakt těšíím. :D