Z blond na hnědou?

2 příspěvky / 0 new
Poslední
tynecka.z
Offline
Na fóru od: 17.08.2009
Z blond na hnědou?

Ahoj, od malička jsem byla blondýna, pak mi to v patnácti začlo tmavnout a teď moje přírodní barva vypadá jako taková "pochcaná sláma". Před dvěma lety jsem se začla barvit na blond, barvila jsem se vždycky tak jednou za dva měsíce, ale vlasy se mi začly ničit. Od letošního září vlasy už na blond nebarvím, ale kadeřnice mi do nich dala pár hnědých melírků, aby odrosty nebyly tak vidět a vlasy se trochu vzpamatovaly. Ale já teď uvažuji o velké změně a to obarvit se na nějakou tmavší hnědou...oříškovou nebo tak..? Nevím jestli to není moc odvážné, nikdy jsem neměla jinou barvu než blond nebo slabé melíry, tak mám strach, aby to nebyl velký šok, ale chci změnu:D Prosím, poraďte:)
PS: chtěla jsem vložit fotku, ale nějak mi to nejde:( Takže: mám spíš světlejší kůži,přírodně hnědé obočí, modré oči a hranatý obličej, vlasy mám dlouhé pod ramena a ofinu střiženou na patku.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahooj. škoda že nemužeš poslat footo.. takhle se to moc neda..
ale oříškovou bych si nedavala.Tu si davají většinou straší paní.TAkzkus jen přelivy at to když tak mužeš prostřídat. přeliv se ti vymyje rychleji.třeba zači světle hnedou..
nebo se mi Libil odstín Dary Rolins- ted jak si zmenila barvu. na ní se mi moc nelíbí vypada jako stará mlada.ale odstin barvy se mi Libi - jestli koukás na super star.tak budeš vědět!!

tynecka.z
Offline
Na fóru od: 17.08.2009

tak se mi podařilo vložit sem tu fotku:) Jinak přeliv bych si klidně dala, ale myju si vlasy ob den, takže by se mi za chvilku vymyl:(

NáhledPřílohaVelikost
tynecka1.jpg21.49 KB
daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jéé .mě se tvá barvička líbi.kéž by mi to takto chytlo. já to mám žlute. čím se barvila? já teda jen odbar. meliry..ale mam z toho právě pul hlavy!
tak se podívej na tu DAru Rolins. ta barva je hezka a tobě by také slušla.vynikly by ti krásná modrá očka!

tynecka.z
Offline
Na fóru od: 17.08.2009

Díky, ale zase tou blonďatou barvou se mi ty vlasy dost zničily:( ačkoliv používám různé kondicionéry a masky:( Tak jsem si říkala, jestli ta hnědá barva by nebyla lepší, že by to ty vlasy tak nezničilo. Jinak jsem se chtěla zeptat, co říkáš na henu? Prý vlasy hodně vyživí, tak nevím jestli místo hnědé barvy nezkusit radši hnědou henu..:( Jinak tu blond barvu jsem si kupovala tuhle: http://www.palette.cz/nase-produkty/permanent-natural-colors/permanent-natural-colors/odstiny-palette/svetla-blond/254-zvlast-bezove-plavy/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to zvlášť béžově plavá a vždycky mi to krásně chytlo na blond a nikdy né do žluta, tak ale taky asi proto, že i svoje přírodní vlasy mám relativně světlé.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

aHOOj,tak to tě cháápu že máš zničené valsy. já už také :(
ale Henna by se neměla pooužívat na barvené ani odbar. vlasy. mohla by ti chytnout uplne JINAK..hrozne.
tak bych dala jen přeliv.ale jak chceš!