Volba účesu

2 příspěvky / 0 new
Poslední
Anonym
Volba účesu

Ahoj,
chci se zeptat, jaký účes by mě slušel, už jsem měl dlouhé vlasy, což byla hrůza, pak jsem se nechal ostříhat na tzv. šampona (muzsel jsem se gelovat a vlasy stavět) a ted bych chtěl něco, comi fakt sluší, protože já v tom vůbec nemám přehled a nevím, co mi sluší, a co ne.

http://img526.imageshack.us/img526/8311/fotosone.jpg

Na té fotce jsem čerstvě po sprše, proto ty vlasy jsou tak postavné, jinak po 2 hodkách spadnou a ležej :roll: .
Děkuji všem za rady a nápady :) .

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

TAk určitě zkrátit.. jinak ti to bude plihnout pořád.Taak zkus nějaký rozcuch o polovinu bych ti to klidne vzalaa vzadu ještě víc.Bud do ztracena. nebo zksu nějaké číro..vzadu..
se podívej na NET tam neco najdes a kadeřnice ti poradi.
a ejstli mas odbrav. vlasy tka bych dala neco jiného ne takhle žlutou!

Anonym

Okej, děkuju ti.
Vlasy mám přírodní, přemýšlel jsem o černé barvě, ale fakt nemám vůbec představu co by slušelo, takže se raději ptám zkušených profesionálů :P

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahoj. no nevím jesatli i černá by byla dobrá volba. dala bych do bíla melir nebo jen 1 pruh nekde. nebo do ty patky do ofiny..kdyby sis ji nechal třeba do čela nebo vyžehlil..ale žluta ne- é!

Anonym

Ahoj, a jaká barva teda zhruba by byla dobrá ? žlutá ne, černá radši taky ne, takže hnědá? nebo něco spešl ?
A ten bílej melír, zajímavý nápad, určitě ppřemýšlím, děkuju.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

no mužeš si nehcat svojí barva .ale třba pruh bíly.. nebo podle střihu vlasu.. nebo jen na konečky ten bilej melir.ale né klasicky melir..ale to bys muses mit ježoura aspon:)

Anonym

chichi ježoura neee, to je strašný, ale ten pruh určitě zkusím, nevíš o nějakém dobrém kadeřnictví, kde by to byli schopni nějak ofikat, na půku zkrátit a udělat ten melírobílej pruh ? 8-) na ceně nezáleží, penízků mám dost.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

To je dobře že máš penizků dosti :D ale fakt nevím. ja bydlim na malem městě. a ty budeš stejně někde mimo.musis zkusit nebo se optej známích.JEdině v PRAze :)))

Anonym

Jo, jsem z prahy přímo, ale je jich tu docela hodně a nevím do jakého :? .
Tak uvidíme, nějak se to pořeší, nebo můžu počkat, až začnu plešatit a bude to :D

Jo a prosim tě, dala by si mi na tebe email nebo icq ? Kdybych měl nějaké další dotázky, abych tu nezakládal další a další topicy, díky :-)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj., a co BOMTON salon nebo jak se jmenuje? .tak mi napis sem at seti to vydaří..nebo zkus SALOn u Simony krajnové YES- moje spolužačka ze Zš. tam sice líčí ale je to tma asi SUPER. o tom se mi muže nechat zdát tak akorát:))