Spálená pokožka hlavy

1 příspěvek / 0 new
Poslední
marcia112
Obrázek uživatele marcia112
Offline
Na fóru od: 07.07.2009
Spálená pokožka hlavy

Dobrý den, koupila jsem si ten nejsvětlejší odstín Essential Color a nyní mě pálí pokožka hlavy, je to už pár dní, máte s tím někdo zkušenosti? Vlasy si již pár let odbarvuji, ale tohle se mi stalo poprvé. Čím tu kůži zklidnit a nebude to mít nějaké následky pro vlasy? Děkuji.

robinka
Offline
Na fóru od: 07.06.2009

Ahoj, tak já osobní zkušenost s podrážděnou, nebo spálenou pokožkou vlasů nemám, ale kdyby se to stalo mě, šla bych na kožní.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

NEbo zkus oplach z heřmánku jestli se ti pokožka nesklidnmi.přístě si radsi dojdi ke kadeřici.tyto vyrobky z drogerky. jsou hodně silny ..a kadeřnice ti to namicha dle potřeby aby se ti pokožka nezpalila.
nebo jsi to na hlavě nechala moc dlouoho nebo moc silny peroxid.

Anonym

ahoj, stalo s mi něco podobného, nechala jsem si barvu o 20 min. déle (nechtěně) a od té doby mě svědí skoro celá pokožka hlavy. Bála jsem se dalšího barvení, doporučili mi Henu, ale ta ani po 3 hod. nánosu nezakryla šediny. Lékařka mi poradila Zyrtex a na krk Flucinar. Hlava i po dobrání pálí stále, na krku Flucinar pomohl. Snažím se zkracovat dobu působení na 20 min. a nejdříve za 4 týdny. Poradili mi zábal hlavy z olivového oleje, tak jsem to zkusila a je to o něco lepší. Chce to asi čas. Držím palce, s pozdravem Líba