Podadíte mi?? :D

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Anonym
Podadíte mi?? :D

Ahoj,prosím poradíte mi?? :D chtěla bych poradit s nějakým úplně jedoduchým účesem..:D Střídám totiž pořád ty samé... klasický culík,dva culíky přez uši,rozpuštěné vlasy a občas dva copy... :D tak bych chtěla poradit s nějakým úplně jednoduchým účesem,který bude vypadat přirozeně a řekla bych spíš nějaký buď to elegantní nebo rockový styl... (žádné emo apod.) mám dlouhé vlasy asi pod ramena,rovné a u konečků malinko zvlněné,hnědá-červená barva a docela malinký,hubený obličej,velký nos ..: :D :D :D děkuji.. :D :D

Anonym

chtělo by to sem dát fotku , opravdu bez ilustrace nepoznáme co by ti tak mohlo slušet

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Jestli nemyslíš střih, ale opravdu jen účes, tak letos údajně hodně má frčet 1 cop na stranu (při tvé délce vlasů budeš muset vlásky na opačné straně trošku přichytit třeba pinetkou). Místo copu si takto můžeš udělat jen culík na stranu.
U klasického obyčejného culíku střídej výšku, kde si culík vyčešeš (jednou hodně vysoko, podruhé tak uprostřed hlavy vzadu, potřetí nízko...).
Taky kolem té gumičky můžeš omotat tenký pramínek vlasů a přichytit ho sponkou.
Místo culíku si můžeš udělat střapatý drdol, apod.
Vlasy co čouhají při culíku z gumičky můžeš natupírovat...
Další jednoduchý účes je culík jakoby jen z horních vlasů - z horní třetiny vlasů. gumičku můžeš nahradit i skřipečkem, pak to vypadá více netradičně...
Podobných variací je spousta ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahooj, určitě sem hod foto :) je hodne učesu..mužes se podivat na foto galerii..nebo zkosuet a pohrat si se svymy vlasy. si je vyčer nejak rozcuch drdol do gumičky?špatne se radi :)