Nevím jaký účes by mi slušel :(

2 příspěvky / 0 new
Poslední
jajabmw
Obrázek uživatele jajabmw
Offline
Na fóru od: 05.01.2010
Nevím jaký účes by mi slušel :(

Dobrý den. Za 14 dni jdu asi po půl roce ke kadeřnici a ráda bych nějakou změnu. Vlasy mám takové polodlouhé, na koncích zbytky melíru, myslela jsem si totiž že si nechám odrůst na svou barvu a budu mít vlasy dlouhé. Ale mám pocit, že mi nejspíš dlouhé nebudou slušet a už vůbec si nevím rady s barvou :( . Fotku mám v profilu, prosím poraďte. Moc děkuji. Jaja

botyanszkak
Obrázek uživatele botyanszkak
Offline
Na fóru od: 29.10.2009

Ahoj slišivou podkovou a ofinou se nic nezkazí.. Je to pěkné a tvému tvaru obličeje by to slušilo..Oživení vlasů melírem je fajn nápad, teď jen si vybrat zda blond nebo tmavší barvy. ahoj ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Ahoj. já bych se také nebránila hladké a tupě střižené podkově+ a i ofinu bych nechala a ale třeba ji načesala hezky rovně do čela:) nějaký ten melir by nebyl na škodu aaby zvýraznil učes.Ale to ti jiste také kadeřnice poradi.nějaký co tě oživí a rozveseli .. brava je takoví mdla co máš a ty jsi také světla..nebránila bych se blond meliru a do toho 1 proužek silnější treba FIALOVY.
Pokud se nebojis změny?!
Hodně štěstí pak nap. jak ti to vyšlo aco sis nechala udělaT!
těsím se.. ;) ;)

jajabmw
Obrázek uživatele jajabmw
Offline
Na fóru od: 05.01.2010

Moc vám děkuju, půjdu do toho ;) . Taky jsem měla pocit že to co mám není to pravé ořechové. Kdysi jsem byla dokonce i na tmavě hnědo a před dvouma rokama i úplně nakrátko. Ale to mikádo s melírem se ke mě asi nejvíc hodí. Ještě jednou díky a až bude dokonáno :D tak sem hodím novou fotečku.

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

Jj.také si myslím že ta podkova bude idealní.narust si to mužeš nehcat vždy!
těšíím se cna další FOTO nového učesu:)