Jaka barva prosim??? :D

1 příspěvek / 0 new
Poslední
Elis.ka1
Offline
Na fóru od: 01.05.2011
Jaka barva prosim??? :D

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaká barva by mi slušela??? Nejraději bych černou nebo blonďatou ... :D :D

NáhledPřílohaVelikost
M5.jpg
M5.jpg26.92 KB
iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ahoj, za mě určitě spíš blonďatou, nebo klidně nějakou výraznější hnědou, něco jako kaštanová, mocca, apod. (nevím ty názvy, ale nějaké nazlátlé odstíny nabízí značka garnier). Určitě ne černou, dle mě máš na černou moooc světlé obočí a nesedla by ti... Taky je to opravdu brutální změna, ta černá... Já třeba černou mám, ale moje přírodní barva byla černohnědá, takže to nebylo až tak radikální, ale tobě bych ji určitě nedoporučovala...

iwendy
Obrázek uživatele iwendy
Offline
Na fóru od: 02.08.2009

Ještě mě napadlo, že si event. můžeš vyzkoušet na happyhair. na své vlastní fotce, jaký odstín by ti mohl slušet. I v rámci zkušební demoverze, která je značně omezená, mají v nabídce docela širokou škálu barev a odstínů. nejdřív se tam zaregistruješ, potom nahraješ svoji fotku s vyčesanými vlasy z čela a kolem obličeje a ptom jen přiložíš nějaký účes z jejich nabídky (těch tam teda moc není) a měníš tomu účesu barvu...určitě to zkus ;)

daara
Obrázek uživatele daara
Offline
Na fóru od: 28.03.2009

ahojky. ty jsi jemný typ se svetlou pletí určitě černou ne :) vypadala by si moc tvrdě ..a nebylo by to přirozené.urcite svetlou barvu s melirem?! co ty na to?!kadeřnice Ti poradí.